Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-10-29, 14:35
krystian252 napisał/a:
Nie był nikt w wymysłowie za pabianicami, bo to nie na temat wymysłowa,chcesz to pisz w temacie danego łowiska a nie tutaj.
Nie wiem czy jest sens zwracania komukolwiek uwagi w tej materii...Ja raz zwróciłem ...to taki jeden dostał permanentnej sraczki i zaczął prowokować pyskówkę....ale że jestem szalenie inteligentną personą to się nie dałem Panowie: jak sami będziemy pilnowali ,że w danym temacie o danym wątku piszemy to co nas interesuje to będzie po prostu zachowany ład i porządek. Nie piszmy np. o łowiskach w temacie przynęt....Dziękuję serdecznie za uważne przeczytanie mojego skromnego apelu Pozdrawiam.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1425 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-10-29, 16:34
Po prostu posty będą usuwane z koro ktoś nie rozumie o czym jest dany temat a pisze o innym łowisku lub o wiatrakach.......... koniec w tym temacie już dla mnie.
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2011-11-04, 19:53
Chętnie z wami pojadę,czy macie wolne miejsce w aucie dla Salmonida (grzecznościowo) ?
Metoda połowu: spławik, grunt
Koło PZW: Pęczniew
Wysłany: 2011-11-07, 17:18
Witam.
Pisałbym się na 19-go, niestety 12-go "ciepły" Konin już zaplanowany. Jedziemy w dwie, lub trzy sztuki. Jeżeli w dwie jednego chętnego zabierzemy.
DRAGON dwa auta też wyprawa
Napisz o szczegółach, o której wyjazd, skąd itd.
Pozdrawiam.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-11-07, 17:23
Jak na razie to żadnego wypadu nie będzie więc nie ma o czym pisać....jak się ktoś jeszcze zgłosi to wtedy pogadamy...Najprawdopodobniej odpuszczę sobie ten wypad , bo nie ma sensu głowy sobie zawracać...Oczywiście ...do końca tego tygodnia poczekam...ale potem po prostu jadę z moją ekipą 100% facetów. Wtedy tylko na PW będę się umawiał.
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik, grunt
Koło PZW: Pęczniew
Wysłany: 2012-03-01, 17:01
Na rybkę jak w temacie, choć nie koniecznie.
Gdzie ? Nie wiem, może Bzura gdzieś u ujścia, może Warta za Koninem (tam jeszcze nie byłem a słyszałem, że fajne miejsca można znaleźć). Może ktoś podpowie.
Transport jest ... terenowy.
Termin sobota-niedziela.
Dragon jest szpec od miejscówek , może on się odezwie.
Metoda połowu: spławik,grunt
Koło PZW: Pzw nr 38 "KLeń"
Wiek: 35 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 26 Skąd: Łódź-Widzew
Wysłany: 2012-03-01, 17:25
Sobota czy z sobota+noc i niedziela czy tylko niedziela, http://nowa.pogodynka.pl/polska/lodz_lodz pogoda na sobote wskazuje iż ma wiac do 7 metrów na sekunde a odczówalna temperatura to -10 stopni. wiec nie sprzyjająca pogoda, niedziela ma być sympatyczna
Metoda połowu: spławik,grunt
Koło PZW: Pzw nr 38 "KLeń"
Wiek: 35 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 26 Skąd: Łódź-Widzew
Wysłany: 2012-03-01, 21:00
To prawda, mietuski taką lubia. Właśnie się skończył okres ochronny, co prawda mi to obojetne bo i tak zazwyczaj ryb nie biore, ale przyjemnosc jest.Takze MARABUT określ sie czy wybierasz sie w sobote popo+noc czy noc z soboty na niedziele, czy tylko niedziela.