Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-03-23, 22:52
łowiłem na niego kiedys leszcze na łopatkach i co najważniejsze sumiką jakoś nie smakował
należy go zrobić w jakimś dipie w jakim to juz indywidualna sprawa tylko dip lepiej kupić drozszy te tanie jakoś nie przynosiły rezultatow.Jesienią sprawdzał sie na łopatkach groch piekne płocie brały!!!
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-04-14, 18:22
Do groszku trzeba rybki przyzwyczaić ale jak już złapią smak to nie ma bata na nie, szybko go trawią zabawy co niemiara.
Na stawie tak zrobiłem to ludziska z siebie wychodzili na co ja tez wyciągam , przez lornetkę mnie podglądali co ja zakładam na haczyk.
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2010-04-15, 14:17
Około tygodnia ale kolega miał pomysła i groszek moczył w wanili ,to dopiero była zabawa,
nęcenie w jedno miejsce ,punktowo ,tydzień o tej samej porze.
Bąki karasie to tylko te największe podchodzą.
Poczytałem U Bogdana Bartona na forum o grochu i zapachach oczywiście reklamuje swoje wyroby jakieś smrodki poziomki itp.kupował ktoś z was te cuda z tego co widzę to koleś efekty ma