Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-02-01, 21:37 Ranking przynęt
Witam szanownych kolegow spiningistow wpadlem na pomysł aby kazdy kto oczywiście chce i może podzielic sie tą informacja podał nazwe i przykładowe zdjęcie swojej przynety numer 1 na drapieznika.
W skład wchodzi wszystko :
-woblery
-gumy
-obrotówki
-wahadlówki
itd.....
Numerem jeden dlamnie jest wobler firmy Rapala
HOT TIGER Floating no5
jest to łamaniec niema wyjazdu zebym nie mial na niego branka chocby okonia a szczuple to norma
zapraszam do prezentacji jeżeli chcecie
Wysłany: 2010-02-02, 23:13
Panowie a ktoś lowi może na imitacje biedronek zuków i chrabąszczy jazie i klenie?
Ciekaw jestem jak sie takie woblerki sprawują .
Mam na grabi kilka miejsc gdzie na spławik trafiaja sie piękne jazie więc na takie woblerki warto by sprubować.
Próbowałem łowić na takie cuda al bez skutku myślę że to wina żyłki za gruba 0,18 ale nie miałem cieńszej w tym roku zakupiłem już plecionkę Dragona 0,08 chyba będzie dobra woblerki mam same smużaki takie do 20mm
Wysłany: 2010-02-05, 20:42
Zdecydowanie przed Łaskiem ale musze powiedzieć, że okolice mostu w zielecicach okresami są rewelacyjnym miejscem szczególnie jak wjedziesz na most to w lewo tam jest jakaś dzialka z ładnymi stawami a Grabia pieknie podmyla drzewa i sa fajne dolki