Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1425 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-03-23, 22:28 PLECIONKA BERKLEY FIRELINE ORIGINAL FUSED
Co sądzicie o tej plecionce ??? używał ktoś???
PLECIONKA BERKLEY FIRELINE ORIGINAL FUSED 0,15mm-110m Kolor Smoke
Zastosowane do produkcji włókna i nowa technologia sprawiają , że plecionki z tej serii są aż 20% mocniejsze , rzuty dalsze i bardziej precyzyjne , a węzły pewniejsze . Linka ta w przeciwieństwie do konwencjonalnych plecionek nie sprawia problemów , np. z plątaniem się . Oprócz dużej wytrzymałości FireLine gwarantuje doskonałe czucie prowadzonej przynęty . W związku ze zwiększoną wytrzymałością istnieje teraz możliwość stosowania jeszcze mniejszych średnic , zapewnia to przynęcie bardziej naturalną akcję i zmniejszenie negatywnego działania nurtu podczas łowienia w wartkich rzekach . Średnica 0,15mm - wytrzymałość 7,9kg - długość 110m.Kolor Smoke.
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1425 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-03-24, 11:12
edmund jedyne 59zł za 110m taką mi polecili we Wędkarskim Raju za w miarę dobrą cenę i przyzwoitą jakość,kształt prawie okrągły i się nie strzępi tylko po nawinięciu na kołowrotek zdało by się ze dwie szt. kupić ale zrobiłem podkład z żyłki i zobaczymy w tym sezonie co to jest warte,a myślałem że już ktoś to wypróbował
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2011-03-24, 13:20
Ok do spiningu tak ale na przepływankę czy tez spławik to nie .
Do federa ok . Pozdrawiam.
Pytałem mojego księgowego , w żadnym wypadku, mam sobie to z głowy wybić.
Synek mi żeni i kicha na zakupy.