Panowie dzisiaj wyjmując z szafy wędkę ujrzałem smutny widok.Szczytówka jest złamana .Czy da się to gdzieś w Łodzi naprawić.Bardzo mi na tym zależy ponieważ to nie mój sprzęt a spinning Shimano Sedona parę groszy kosztuje.HELP !!!
Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2010-11-23, 22:29
W sklepie za estakadą przy Al. Jana Pawła.Sprzedawca robi taki myk w parę sekund za złotych........ no oczywiście chodzi jaką przelotkę wybierzesz jakościowo,od 10 zyla w górę Ja do spina Kawalca montowałem.Jestem cały sezon zadowolony,bez niemiłych niespodzianek
Czy to czasem nie jest w bramie po prawej stronie??
Znajomy mieszka tam w kamieniy ,mowi że koleś już zamknoł ten warsztacik, ale nie wiem ile w tym prawdy.Gdzie kupowałeś kij?i kiedy ?:D
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2010-11-28, 13:39
Podłącze sie do tematu złamałem moja bolonke Garbolino.
Podczas gdy wiązałem zestaw z drzewa urwala sie gałąż i złamała mi element poprzedzający szczytowke mam prośbe do kolegów ktorzy mieszkaja w lodzi i bywają często w wedkarskich aby zapytali czy jest możliwosc naprawy a raczej dokupienia elementu sam nie znam za bardzo miasta a umnie jest tylko jeden powazny sklep ale tam nic mi nie poradza. Dodam że sporo kosztowala i to dobry kij więc szkoda mi go porzucać chyba że sprzedać ale to i tak ciężko link do kija
http://www.pechechassedis...356.cfm?marq=40
Metoda połowu: spławik i feeder
Koło PZW: koło nr 36
Wysłany: 2011-07-08, 14:32
Na Jaracza 18 nic już nie ma ten gośc jest na ul.Próchnika 28 i naprawia prawie wszystko co wędkarskie jest naprawdę solidny.Podaję telefon do niego 504-825-869