Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-10-21, 12:10 Wstyd i hańba ...czy może szlachetny wyczyn?
Niektórzy z forumowiczów mogą się w tym temacie wypowiedzieć w kwestii ,,nowego rekordu"połowu suma na wędkę...Miłej lektury życzę.
http://www.wedkarz.pl/wp-...le.html?id=1251
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 810 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-10-22, 00:14
jako że niektrzy zwią mnie mięsiarzem powiem krótko gość nie ma prawa zwać się wędkarzem tylko MORDERCĄ ja zabieram ryby bo lubię je jeść ale zabieram tyle ile ziem resztę w dobrej kondycji staram sie wypuścić ten sum miał prawo żyć dalej choć by za swoje wymiary .szkoda słów na tego patałacha staram się nie obrażać innych w necie ale to są najdelikatniejsze słowa jakimi mogę okreslić to stworzenie które uwarza się za wędkarza
poza tym widzę tu jeszcze jedną bardzo bulwersującą sprawę gazeta która to opisała a szczegółnie kawałek o ważeniu powinna zmienić nazwę na żeżnik polski panie naczelny powinien pan się pod ziemie zapaść za przepuszczenie tej kroniki kryminalnej w swoim SZMATŁAWCU .KUPOWAŁEM NIERAZ TĄ GAZETĘ JUŻ ZŁOTÓWKI NIE DAM WAM ZAROBIC
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: Spławik , Spining
Koło PZW: PZW Końskie - Miasto
Wysłany: 2011-10-25, 19:00
szkoda ryby a temu pólmózgowi powinni odebrać kartę wędkarską bo tym co zrobił po wyjęciu suma złamał wszelkie wędkarskie zasady etyczne, niestety takich, nie bójmy się użyć tego słowa DEBILI i MIĘSIARZY jest pełno.A tak w ogóle to jestem zdania że dla dużych gatunków powinno wprowadzić się górny wymiar ochronny
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-10-25, 22:04
Dziękuję chłopaki w imieniu FORUM ŁOWCÓW SUMÓW....Te słowa wiele dla nas znaczą...Wiemy że nie jesteśmy sami.....Jeszcze raz serdeczne dzięki...Pozdrawiam..Dragon- Sabbat69
Metoda połowu: spining,spławik
Koło PZW: PZW "Kleń" Pabianice
Wysłany: 2011-10-25, 23:19
A wszystko to dla tego medalu i rekordu...taka piękna ryba....to jak by zciąć dąb Bartek i pokazać że on jest najgrubszy i najstarszy. oby ten suchy łeb przez reszte życia przypominał mu jakim jest wieśniakiem....
Wysłany: 2011-10-26, 20:00
Chłopaki....bardzo możliwe że ten ,,rekord" nie został nigdzie zgłoszony....więc mamy do czynienia tylko z bestialskim zabiciem herbowego okazu suma...Swoją drogą....faktycznie żenujący przypadek.