FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

SKLEP INTERNETOWY

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: krystian252
2012-03-17, 19:36
Wspólny wypad
Autor Wiadomość
loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38
Wysłany: 2010-07-20, 01:04   

dobrze gadasz tylko tu niema co kombinowac nad zlotami bo ogólnie jest nas 150 osób z czego może 30 aktywnych więc z tej 30 gdyby w jednym miejscu i czasie zebrało się z 10 osób to możemy mówić już o sukcesie o takim zlocie jak piszesz to może możemy myśleć za rok jak będzie nas 3 razy tyle .obiektywnie patrząc jesteśmy bardzo młodym forum zobacz ilu użytkowników ma forum łowców z stąd i frekfencja większa .sądzę że musimy umawiać się po prostu na rybki jedzie ktoś na ryby niech pisze może ktoś następny będzie miał czas i ochotę pojechać połowić wspólnie podyskutować napić się piwa w ten sposób mamy szansę się lepiej poznać i wyklaruje się grupa fajnych ludzi którzy mają czas i ochotę pojechac połowić pogadać miło spędzić czas w fajnym towarzystwie ;-)
z trzech naszych wspólnych wyjazdów mam tylko i wyłącznie miłe wspomnienia i chętnie wybiorę się z wami na kolejne rybki może ktoś będzie chętny jeszcze to już nas będzie więcej = weselej :lol:

ps. dragon zapadłeś się pod ziemie czy jak ?

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Metoda połowu: boja,grunt,spławik
Wysłany: 2010-07-20, 03:51   

[quote="loduwa76"]dobrze gadasz tylko tu niema co kombinowac nad zlotami bo ogólnie jest nas 150 osób z czego może 30 aktywnych więc z tej 30 gdyby w jednym miejscu i czasie zebrało się z 10 osób to możemy mówić już o sukcesie o takim zlocie jak piszesz to może możemy myśleć za rok jak będzie nas 3 razy tyle .obiektywnie patrząc jesteśmy bardzo młodym forum zobacz ilu użytkowników ma forum łowców z stąd i frekfencja większa .sądzę że musimy umawiać się po prostu na rybki jedzie ktoś na ryby niech pisze może ktoś następny będzie miał czas i ochotę pojechać połowić wspólnie podyskutować napić się piwa w ten sposób mamy szansę się lepiej poznać i wyklaruje się grupa fajnych ludzi którzy mają czas i ochotę pojechac połowić pogadać miło spędzić czas w fajnym towarzystwie ;-)
z trzech naszych wspólnych wyjazdów mam tylko i wyłącznie miłe wspomnienia i chętnie wybiorę się z wami na kolejne rybki może ktoś będzie chętny jeszcze to już nas będzie więcej = weselej :lol:

ps. dragon zapadłeś się pod ziemie czy jak ?
:mrgreen: :mrgreen: Jestem ,jestem, ale ostatnio jako jeden z organizatorów miałem mało czasu w związku ze zlotem sumowców. Następny wyjazd nad Wisłę planuję za około dwa tygodnie.Loduwa ....bardzo ładnie napisałeś ,że musimy umawiać się na rybki tylko ,że tu nie ma z kim. Zresztą z kim Ty chcesz się na ryby umówić jak tu tylko o Liściastej , o Zofijówce i.......Warcie za tamą ludzie śnią po nocach. Nie ma tu za wielu wędkarzy aktywnych, a ci co są jeżdżą sami lub w swoim towarzystwie nas mają głęboko w d..............Panowie kolega Sumo jest żywym dowodem na to że zloty zbliżają do siebie ludzi , a nie odpychają.Wystarczy chcieć na taki zlot pojechać. Nigdy nie uwierzę ,że przez ostatnie 3 tygodnie nikt z forumowiczów nie był na rybach gdzieś dalej za Łodzią...........

edmund 
edmund

Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz
Wysłany: 2010-07-20, 08:59   

Tak tak się podpisuje pod tym , mamy tą rubrykę( wspólne wypady) i tu pisać gdzie kiedy
i do zobaczenia nad wodą.
Ja jadę w niedziele25lipca do Uniejowa ,
ze dwie nocki mi tam zejdą, serdecznie zapraszam.

Pozdrowionka do zobaczenia nad wodą.

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Wysłany: 2010-07-20, 15:45   

Mam zaszczyt zademonstrować Wam kilka fotek z prawdziwego zlotu Wiślano-sumowego.........

Piotress 
jak coś to pisać gg 9220616

Metoda połowu: spinning, spławik, grunt
Koło PZW: koło 49 Resursa

Wysłany: 2010-07-20, 16:49   

fajne fotki a rybki dopisały ?? :-)

loduwa76 

Wysłany: 2010-07-20, 17:11   

gratki widzę że imprezka udana

krystian252 

Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2010-07-21, 01:11   

Fotki zajeb...... ja dziś byłem na rz.Moszczenicy dwa karpiki na kuku wpadły nie wy miarówki fotek nie mam :-( :-( :-(

salmiak 
RYBA KOT

Metoda połowu: każdy pomijając na muchę i i podlodowego
Koło PZW: Okręg PZW Konin koło Uniejów nr.16
Wysłany: 2010-07-22, 22:25   

Dragon ,A ryba wąsata ,było branie :?: ?

edmund 
edmund

Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz
Wysłany: 2010-07-23, 10:59   

Dra
gon brawo troszkę ci zazdroszczę, pogoda i towarzycho super.
Ja dziś jadę na Wartę w okolice Uniejowa ,

Korba w Bani

Wysłany: 2010-07-23, 13:52   

Jeśli chcecie zrobić dobry zlocik , to data powinna być ustalona z 3 miesiące wcześniej.Kazdy ma czas i powinien sobie zorganizować wole , jeżeli mu zależy na spotkaniu.Wyprawa powinna byc minimum z 150km po za ŁÓDŹ. Bo takie wyprawy bliskie nie maja sensu.Oczywiście mozna sobie je zrobić ale na spontanie np: 'Jade za 2 tygodnie na Rydwan" To jest za mało czasu na wzięcie wolnego z pracy ,albo ma sie juz inne umowione spotkania.Ja własnie jade na zlot ludzi z Forum Wędkarskiego Świata.Raz pojechalem na taki zlot i jak narazie rzadnego nie przegapiłem.Zaczeło sie od Wisły koło Bydgoszczy, potem Mazury ,Szeląg Wielki, następnie Kielce , łowienie z lodu, Wrocław miesiąc temu i powtórka z rozrywki , jest dzisiaj. :D Czekam na ekipe, bo ma po mnie przyjechac .Zlot był ustalony juz rok temu. Ponieważ co czerwiec-lipiec jedziemy nad Odre. Do Wrocławia.Ludzie przyjezdzają naprawde z daleka. Ostróda ,Poznań, Warszawa, Bydgoszcz, Kraków. Ja moge jechac na taki zloci tylko musicie podac JUŻ USTALONĄ DATE I MIEJSCE ZLOTU.z Jak juz z wspomnianym wczesniej wypredzeniem ,by nie było takich sytuacji że ktoś nie moze ,ktoś zapomniał ,ktoś nie wzioł sobie wolnego ,innemu sie odechciało, itp.

Jeszcze jedna sprawa,na FWŚ mamy takie ułatwienie ze prawie każda osoba jest z innego miasta, wiec mamy ułatwienie z miejscem rozbicja namiotów lub wynajecia domków.Ponieważ u osoby u której robimy zlot jest jak by gospodarzem zlotu :D A TU WSZYSCY Z ŁÓDZKIEGO
Mam nadzieje że za jakiś czas bedzie coraz lepiej. Młode forum ,ale damy rade. Jak wroce moge wrzucić pare fotek.

DRAGON 
WIŚLANY GAWĘDZIARZ

Wysłany: 2010-07-27, 13:49   

Jest plan żeby w piątek około godziny 16-ej wyruszyć na Odrę pod Wrocławiem. Fajne i ciche łowiska dla lubiących ciszę wędkarzy. Nie liczę na tłumy , ale jak jest ktoś chętny ( z własnym transportem bo ja mam komplet )to zgłaszajcie się na pw. Jest biała ryba , jest też drapieżnik. Powrót w niedzielę po południu.

krauss 

Metoda połowu: splawik, grunt, spinning
Koło PZW: Lutomiersk nr 40
Wysłany: 2010-08-11, 12:19   

ja moge jechąc bo i tak się wybieram do wrocka na rybki jeszcze moze dołoczyc kumpel z wrocławia

loduwa76 

Wysłany: 2010-08-11, 17:47   

krauss zerknij na datę posta na który odpowiadałeś to już nieaktułalne ;-)

krauss 

Metoda połowu: splawik, grunt, spinning
Koło PZW: Lutomiersk nr 40
Wysłany: 2010-08-11, 17:49   

hehehe moje przeoczenie hehe ale i tak do wrocka jade połowić na widawą i odrą na tą pierszą ostatnio brały ładne leszcze i płocie w nocy :)

loduwa76 

Wysłany: 2010-08-11, 18:01   

no to połamania :lol:
i pochwal się wynikami jak wrócisz

Odpowiedz do tematu