byłem i nie żałuje wielkich okazów nie było ale ważne ze powędkowałem .rezultatem był sumek 1,80, kleń 1,20 i jeden mniejszy ale nie wiem ile ważył, certa kilka leszczy niewymiarowych ,krąpie i certa sie trafiła lecz szkoda ,ze sandacz sie nie powiesił choć dawał się w znaki na wodzie ,ogolnie ciepła noc i nie padało . Ryby brały do 10 rano a później już tylko sporadyczne brania
wybieram się za 2 tygodnie lecz zapomniałem powiedzieć ze łapałem z wyspy Rakowskiej od nurtu
Metoda połowu: spławik,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 36 KWP Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 10 Skąd: Rzgów
Wysłany: 2009-11-05, 21:56
Tu blisko łodzi to jeździłem tylko na Kotliny ale tam bez jakichś strasznych efektów. Co roku jeżdzę na mazury i tam sobie wędkuję do woli. Chciałbym jednak poznać i tutaj jakieś fajne łowiska ale samemu to trochę ciężko je znaleźć. Dysponuję łódką z przyczepką i echosondą ale niestety zmieniłem samochód i narazie nie mam haka, ale jeśli ktoś ma i chciałby się gdzieś wybrać ze mną to zapraszam. Mam wolny najbliższy weekend i chętnie się gdzieś wyrwę