Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-02-08, 11:51 ZBIERAMY ŚRODKI NA UTRZYMANIE FORUM
Panowie zwracam się do was z prośbą, że względu na kryzys finansowy na świecie jak i również w mojej kieszeni zwracam się z prośbą o dobrowolne składki na utrzymanie forum w 2013 r. Przez 4 lata udawało mi się utrzymywać forum z własnych środków lecz ten rok jest masakryczny. Każda suma jest ważna. Koszt roczny utrzymania forum to 450 pln które wspólnymi siłami musimy zebrać.
Myślę że Nasze forum jest tego warte aby istniało i zrzeszało Nas wędkarzy.
Proszę o informacje na PW kto mógł by dorzucić cegiełkę na forum
na koniec zrobimy listę darczyńców
pozdrawiam Gralik
Lista użytkowników którzy wspomogli nasze forum
SKRZYPEK
MARABUT
ericsson13
PAN KLEKS
LUKWAT
PIOTREK
ROOBCIO
SDKFZ
OKON27
PIOTR z Nawrot
EDU 666
LIMAHL
GRZEGORZ
LODUWA
KRYSTIAN252
WŁOSKI
BODZIOXT
WOJTEK ZGIErz
Wielkie dzięki za wpłaty na utrzymanie naszego forum, Dzieki kolegom wymienionym powyżej udało się uzbierać większa cześć potrzebnych pieniędzy wszystkie opłaty związane z forum na ten rok już zostały uregulowane. Mam nadzieje że zaangażowanie kolegów z listy jak i wkład administracyjny w Nasze forum pomoże rozwijać się temu miejscu spotkań.
jeszcze raz wielkie podziekowania !!!!
Ostatnio zmieniony przez gralik 2012-03-27, 20:59, w całości zmieniany 13 razy
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 809 Skąd: łódź
Wysłany: 2012-02-08, 16:48
dawaj numer konta ,lub roześlji grupowo z dopiskiem dla chętnych
napewno sporo użytkowników odpowie i prześle jakieś złotówki w sumie mamy sympatyczne miejsce gdzie można spokojnie pogadać i przy okazji poznałem kilku fajnych ludzi
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.