A może tak prośba do ADMINA
wszystkie posty pisane byle jak, z błędami ortograficznymi, bez znaków interpunkcyjnych i inny BEŁKOT - jeżeli nie zostaną poprawione w ciągu np 24 godzin - WON do kosza.
Przecież NASZE FORUM ŚWIADCZY O NAS
z 2 strony to chyba nie jest forum poliglotów, tylko wędkarskie wiec można przeoczyć pewne rzeczy i się tak nie spinać...Bo naprawdę zaczyna się robić to absurdem z ta ortografia oraz składnią zdań. Zamiast odpowiadać komuś sensownie na post'a pojawia się post pisz po polsku popraw to czy tamto... dla mnie właśnie takie posty są BEŁKOTEM bo po to jest administracja żeby poprawiać takie błędy z adnotacja bądź dawać warny ... ale to moje indywidualne spostrzeżenie
Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 1422 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-05-15, 15:46
Pan Kleks napisał/a:
wszystkie posty pisane byle jak, z błędami ortograficznymi, bez znaków interpunkcyjnych i inny BEŁKOT - jeżeli nie zostaną poprawione w ciągu np 24 godzin - WON do kosza.
pozdrawiam serdecznie - Pan Kleks
Na poprawienie wszystkich błędów ortograficznych we wszystkich tematach i postach na forum zajęło by szmat czasu,co jest nie realne,a jak by każdy zwracał uwagę co pisze nie było by tego,a co do tego cyt"Przecież NASZE FORUM ŚWIADCZY O NAS to świadczy o piszącym a nie o wszystkich
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-05-15, 22:50
Panowie....jeśli w danym poście będzie 1000 błędów ortograficznych, a post będzie w 100% zrozumiały , to nie widzę problemu .....To jest forum wędkarskie .....i tylko wędkarskie.....Jeśli coś się komuś nie podoba,to nie ma obowiązku tu zaglądać.....Nasze forum to nie Wersal....Zwracanie komuś uwagi graniczy z brakiem kultury oraz brakiem znajomości zasad etyki....Lepiej będzie jak każdy zajmie się swoimi problemami , nie patrząc na innych...
PROBLEM UWAŻAM ZA ROZWIĄZANY............
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38 Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 809 Skąd: łódź
Wysłany: 2011-05-16, 18:47
dobra to administracja odpowiada
nie będziemy usuwali postów z powodu błędów w pisowni i interpunkcji
administracja nie jest od poprawiania błędów ,jesteśmy tu od tego by to forum działało sprawnie przy jak najmniejszej naszej cenzurze
to forum jest dla nas przez nas tworzone i jak będziemy pisali tak będziemy mieli
prosił bym tylko o pisanie w miarę po polsku ,nie obrażanie nikogo ,nie używanie wulgaryzmów ,a przede wszystkim o pisanie na tematy wędkarskie
pozdrawiam
_________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Metoda połowu: spławik
Koło PZW: Kleń Sieradz Pomógł: 3 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 534 Skąd: Łódz
Wysłany: 2011-05-16, 19:31
Prosił bym tylko o pisanie w miarę po polsku ,nie obrażanie nikogo ,nie używanie wulgaryzmów ,a przede wszystkim o pisanie na tematy wędkarskie
W kompie jest taka funkcja co sama podkreśla błędy ,często z niej korzystam ,jak zmieniłem klawiaturę to pisałem podwójne litery, to bardzo pomaga .
Mam 60lat Zasadniczą szkołę jestem po udarze,może to was ruszy.
Wysłany: 2011-05-16, 22:20
Pan Kleks napisał/a:
pozdrawiam serdecznie - Pan Kleks
napisał ja mam dysortografie wiec to jak swiadczy o mnie pisze bledny ort to jestem patolog ??? ;/
Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-05-16, 22:25
Słuchajcie szkoda bić pianę. Każdy pisze jak potrafi, a że robi błędy to jego sprawa.
Widzę że temat się rozwija oraz ciśnienie się podnosi, aby nie było dalszej przepychanki zamykam temat