FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

PRODUCENT PRZYNĘT WĘDKARSKICH

Poprzedni temat «» Następny temat
Mało nas
Autor Wiadomość
damaso 

Wysłany: 2009-05-24, 12:00   Mało nas

Witam.
Forum działa już trochę czasu ale niewielu nas łodzian zarejestrowało się na nim. Powinniśmy się jakoś zareklamować aby Nas przybywało i aby forum rozwijało się. Jest nas tutaj czworo użytkowników wię musimy roznieść wici o tym forum po necie. Ja już rozsyłam adres stony po znajomych wędkarzach

Lodzianin18 

Metoda połowu: Spining,Spławik
Wysłany: 2009-05-26, 19:33   

Popieram... Panie Moderator co o tym sądzisz??

gralik 
administrator

Metoda połowu: spinning, grunt, spławik
Koło PZW: nr 49 Resursa
Wysłany: 2009-05-27, 16:57   

ja jestem jak najbardziej za, już na kilku forach mnie zablokowali za rozsyłanie linków :-) ciężko dotrzeć do Łodzian ale my cały czas pracujemy nawet na łowisku mam koszulkę z adresem :-)

Lodzianin18 

Wysłany: 2009-05-27, 22:24   

Może musimy trochę poczekać i się troche nas uzbiera:D

gralik 
administrator

Wysłany: 2009-05-28, 09:12   

Wydaje mi się że faktycznie trzeba poczekać narazie jest nas kilku i mam nadzieję że będziemy się rozwijać i mówić znajomym o naszej stronie mam nadzieje że za jakiś czas będzie nas większa grupa żeby można było np zrobić jakieś wewnętrzne zawody lub pojechać nad wodę większą grupą jeśli ktoś ma jakieś sugestie co do rozreklamowania naszego forum to proszę pisać, może na spławik.com.pl lub innych forach założyć tematy i w naszych opisach nasze forum. Pomyślcie ;-)

majkelloo 

Metoda połowu: grunt, spinning, spławik
Koło PZW: niezrzeszony
Wysłany: 2009-06-09, 22:58   

gralik napisał/a:
Wydaje mi się że faktycznie trzeba poczekać narazie jest nas kilku i mam nadzieję że będziemy się rozwijać i mówić znajomym o naszej stronie mam nadzieje że za jakiś czas będzie nas większa grupa żeby można było np zrobić jakieś wewnętrzne zawody lub pojechać nad wodę większą grupą jeśli ktoś ma jakieś sugestie co do rozreklamowania naszego forum to proszę pisać, może na spławik.com.pl lub innych forach założyć tematy i w naszych opisach nasze forum. Pomyślcie ;-)

Jeśli znalazł byś trochę czasu, mógłbyś sporządzić jakąś skromną ulotkę? Moja mama prowadzi sklep zoologiczno-wędkarski poproszę ją żeby umieściła taką karteczkę na szybie w drzwiach. Zawsze to jakaś reklama dla miejscowych wędkarzy. Inni mogą (np. w sklepie, w którym się zaopatrzają) poprosić sprzedawce właśnie o przyklejenie takiej ulotki - przecież to nic wielkiego! :)

gralik 
administrator

Wysłany: 2009-06-10, 09:13   

słuchaj nie ma problemu mogę zrobić tabliczki czy małe banerki. Można zrobić wymianę że np sklep twojej mamy bedzie na naszej stronie miał reklamę. Po długim wekendzie pomyślę i cos zrobię postaram sie wrzucić tu projekty :-)

uważam ze to dobry pomysł

jeśli ktoś ma więcej propozycji zapraszam do dyskusji

krystian252 

Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2009-06-11, 10:40   

Mnie za reklamowanie strony normalnie przyblokowali ale nie ma się co poddawać,a ten pomysł banerami jest ok.można też spróbować wymianę linków na na innych stronach co wy na to????

gralik 
administrator

Wysłany: 2009-07-16, 22:04   

jak narazie dodałem stronę do kilkuset katalogów i wymieniam linki, o co was proszę również. Jak narazie strona powoli się pnie w wyszukiwarkach. Ale wszystko powoli

lkjhg
[Usunięty]

Wysłany: 2009-09-15, 15:22   

Według mnie trzeba by było porozmawiać z adminami z innych stron, może zgodziliby się na wzajemną reklamę na swoich stronach, cały czas poprawiać forum, dbać o dobrą atmosferę no i potrzeba czasu, żeby się jakoś rozkręciło.

okon27 

Wysłany: 2011-11-30, 20:35   

Panowie dostrzegam mały problem ludzi na forum dużo zarejestrowanych jak ktoś wrzuci jakieś pytanie to i tak te same osoby odpowiadają reszta czeka na jakieś wieści gdzie ryby biorą na co i o której godzinie

krystian252 

Metoda połowu: spławik ,grunt ,spining
Koło PZW: Koło PZW nr 54 Zgierz
Wysłany: 2011-11-30, 23:13   

Było już to omawiane :-/ :-/ :-/ ale niektórym to nie odpowiadało by zrobić te najważniejsze działy,wejście od ilości postów,a rejestruje się masa ludzi tylko właśnie po to aby zerknąć gdzie co jest bez odpowiedzi,a nawet bez przedstawienia się normalne chamstwo,a o gościach przejściowych i nie zarejestrowanych nie wspomnę 5x tyle tylko wejście sprawdzenie i cisza.Moim skromnym zdaniem trzeba będzie coś z tym zrobić możemy zrobić ankietę i po sprawie :evil: Jak jest nas garstka osób które coś napiszą o danym łowisku,czy rybkach czy wstawią fotki to żeby było jasno iż goście i przelotowi nie mają do tych działów dostępu bez min. ilości postów.

Michał 

Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wysłany: 2011-12-01, 20:23   

popieram :mrgreen:

Lodzianin18 

Wysłany: 2011-12-01, 21:23   

Także popieram:)

loduwa76 

Metoda połowu: spławik i Ds
Koło PZW: 38