Metoda połowu: spławik,spinning
Koło PZW: KLEŃ
Wysłany: 2011-06-23, 09:36
Przecież nawet jeżeli ktoś będzie wędkował w tym samym miejscu co osoba ,która opisała to miejsce jako idealne łowisko gdzie non stop wyciąga extra sztuki to nie znaczy ,że zaraz wyłowi wszystkie ryby lub w ogóle cokolwiek złowi . Po prostu niech ktoś kto poczyta o danym miejscu i pojedzie tam to niech zostawi po sobie przede wszystkim porządek.
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2011-06-23, 13:08
tak albo znajac niektórych weżmie ze soba kumpli co wala w gaz oni powiedzą dalej i dalej i z super łowiska znanego nielicznym zrobi sie melina party nie mowie tu o znanych wodach ale o starorzeczach stawach i stawikach o istnieniu których wie paru miejscowych i nikt więcej tak jak wyzej kto chce to powie a kto chce to nie
Michał, nie pisz na Forum o TWOICH TAJNYCH MIEJSCACH, wróg czuwa i po nocach namierza Twoje łowiska. Albo ... pisz małymi literami - może nie odczyta
Panowie, nie dajcie się paranoi, za chwilę zaczniecie wyjeżdżać na ryby w nocy, ze zgaszonymi światłami, bez przerwy obserwując lusterka wsteczne czy Was nikt nie śledzi. A jak już dojedziecie na miejsce - obowiązkowo - przebrać się "za krzak", wędka z leszczyny, wtopić się w krajobraz bo ... a nóż ktoś zobaczy że łowicie ryby
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-06-26, 15:45
Pan Kleks napisał/a:
Michał, nie pisz na Forum o TWOICH TAJNYCH MIEJSCACH, wróg czuwa i po nocach namierza Twoje łowiska. Albo ... pisz małymi literami - może nie odczyta
Panowie, nie dajcie się paranoi, za chwilę zaczniecie wyjeżdżać na ryby w nocy, ze zgaszonymi światłami, bez przerwy obserwując lusterka wsteczne czy Was nikt nie śledzi. A jak już dojedziecie na miejsce - obowiązkowo - przebrać się "za krzak", wędka z leszczyny, wtopić się w krajobraz bo ... a nóż ktoś zobaczy że łowicie ryby
pozdrawiam serdecznie - Pan Kleks
Tak własnie zrobimy ....a kogo tu sie obawiać.....jak tu nikt z nas na ryby nie jeździ.....?....Na Arturówek, na Krzywie i na Przędzalnianą....no i na to skupisko mięsiarzy zwane potocznie tamą Pytam sie kogo sie obawiać? Panowie ...zacznijmy najpierw na te ryby jeździć , potem piszmy bzdety o ,,super łowiskach"....
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?
Metoda połowu: spin grunt spławik
Koło PZW: Kleń
Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2009 Posty: 203 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2011-06-27, 12:51
Dragon to twierdzisz, ze takich lowisk niema, ja osobiście znam 3 takie miejsca gdzie przez 3 godziny spinningu można wyjac nawet 20 szczupłych w wadze od 1,5 do 6 kg i więcej i wcale tu nie pisze żadnych bzdet bo takie miejsca sa.
Pan Kleks ma racje to tylko dyskusja ale widze , że profilu to nie zamierza raczej uzupełnić?
Dragon a co do nazywania miesiarzami wędkarzy za tama to już bylo kiedyś pisane,jest to bardzo ogólne traktowanie tych osób nie kazdy się do nich zalicza.
Metoda połowu: boja,grunt,spławik Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 503 Skąd: Łódź-ŁKS
Wysłany: 2011-06-27, 15:09
Michał napisał/a:
Dragon to twierdzisz, ze takich lowisk niema, ja osobiście znam 3 takie miejsca gdzie przez 3 godziny spinningu można wyjac nawet 20 szczupłych w wadze od 1,5 do 6 kg i więcej i wcale tu nie pisze żadnych bzdet bo takie miejsca sa.
Pan Kleks ma racje to tylko dyskusja ale widze , że profilu to nie zamierza raczej uzupełnić?
Dragon a co do nazywania miesiarzami wędkarzy za tama to już bylo kiedyś pisane,jest to bardzo ogólne traktowanie tych osób nie kazdy się do nich zalicza.
Nigdy nie twierdziłem ,że nie ma ,,super łowisk"....i nigdy nie twierdziłem ,że wszystkich wpakowałem do jednego wora z mięsiarzami.....Większa ilość wędkujących za tamą to mięsiarze....i nieudolne wyperswadowanie mi tego z głowy nazywam kolokwialnie ....pieprzeniem...Nie raz tam byłem i nie raz widziałem ...i nie raz dzwoniłem po PSR....Pozdrawiam....
_________________ CO BY BYŁO GDYBY RYBY POTRAFIŁY GADAĆ?